קיווי ברוטב חם
מתכון של אלינוער רבין באדיבות מועצת הפירות. חומרים ל- 8 מנות: 12 פירות קיווי בשלים לרוטב: מיכל שמנת מתוקה 150 גרם שוקולד לבן שבור
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 קווי
- צלחת הגשה
- שמנת מתוקה
- שברי שקולד
אופן ההכנה
- 1. קולפים את הקיווי ופורסים לרוחב, בעובי ס"מ, מניחים בצלחת הגשה, מכסים ביריעת ניילון נצמד ומצננים במקרר.
- 2. בסיר קטן מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה, מסירים מהאש, מוסיפים את שברי השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס. יוצקים על פרוסות הקיווי הקר ומגישים מיד.