וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פילה לברק בשמנת פסטו

מתכון מושלם לאוהבי הדגים באשר הם, של פילה דג לברק טרי, הנעטף ברוטב של שמנת, פסטו ולימון, באדיבות השף דוד אביטל ממסעדת "הצדף".

מתכון מאת: דוד אביטל, מערכת וואלה

פילה לברק. צילום:בבושקה הפקות,
פילה לברק/צילום:בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • שתי יחידות פילה לברק
  • 2 כפות רוטב פסטו
  • כפית חמאה
  • שן שום פרוסה
  • 4 כפות יין לבן
  • מיץ מחצי לימון
  • 3/4 כוס שמנת מתוקה
  • 15-10 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת
  • 1 צרור קטן של נענע קצוצה

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים את החמאה על להבה נמוכה בתוספת השום הפרוס.
  • 2. מניחים את הפילה כאשר העור כלפי מעלה ומשחימים קלות למשך 2 דקות.
  • 3. הופכים את הפילה, מוסיפים את הפסטו ומאדים קלות.
  • 4.יוצקים את מיץ הלימון והיין, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
  • 5. מוסיפים את השמנת, הפרמז'ן והנענע הקצוצה.
  • 6. מערבבים קלות ומבשלים כ-5 דקות נוספות כשהמחבת מכוסה.
  • מגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully