פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פילה לברק בשמנת פסטו

      מתכון מושלם לאוהבי הדגים באשר הם, של פילה דג לברק טרי, הנעטף ברוטב של שמנת, פסטו ולימון, באדיבות השף דוד אביטל ממסעדת "הצדף".

      13 מדרגים / 3.13 כוכבים

      פילה לברק (יח
      פילה לברק (יח"צ , צילום:בבושקה הפקות)

      מצרכים

      • שתי יחידות פילה לברק
      • 2 כפות רוטב פסטו
      • כפית חמאה
      • שן שום פרוסה
      • 4 כפות יין לבן
      • מיץ מחצי לימון
      • 3/4 כוס שמנת מתוקה
      • 15-10 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת
      • 1 צרור קטן של נענע קצוצה

      אופן ההכנה

      • 1. ממיסים את החמאה על להבה נמוכה בתוספת השום הפרוס.
      • 2. מניחים את הפילה כאשר העור כלפי מעלה ומשחימים קלות למשך 2 דקות.
      • 3. הופכים את הפילה, מוסיפים את הפסטו ומאדים קלות.
      • 4.יוצקים את מיץ הלימון והיין, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
      • 5. מוסיפים את השמנת, הפרמז'ן והנענע הקצוצה.
      • 6. מערבבים קלות ומבשלים כ-5 דקות נוספות כשהמחבת מכוסה.
      • מגישים.

      מתכונים נוספים

      פילה לברק בשמנת פסטו
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -