וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אורז מלא עם פטריות וקישואים

לאורז מלא יש טעם אדמתי וכבד בהרבה מזה של אורז לבן. לכן כשמשדכים לו פטריות, בצל וקישואים, מקבלים ארוחה מזינה, בריאה ולא משמינה

מתכון מאת: מערכת וואלה

אורז מלא. ShutterStock
אורז מלא

מצרכים למתכון

  • 2 כוסות אורז מלא מבושל
  • 100 גרם פטריות חתוכות (רצוי טריות)
  • 2 קישואים בינוניים לא קלופים, רחוצים וחתוכים
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 1 כפית פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • 2 כפות רוטב סויה
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מאדים במעט מים על אש קטנה את הקישואים, הפטריות הבצל והפטרוזיליה למשך 10 דקות. מסננים את הנוזלים ומערבבים את הירקות עם האורז.
  • 2. מוסיפים סויה, מיץ לימון, מלח ופלפל ומערבבים שוב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully