קלחי תירס בחמאת צ'ילי צ'יפוטלה
פותחים את השבוע עם תירסים בסגנון מקסיקני
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 3 קלחי תירס טריים
- ½ חבילה חמאה מומסת (50 גר')
- 2-3 כפות כוסברה קצוצה
- 1 כף רסק עגבניות
- 1/3 כפית פלפל צ'יפוטלה מעושן קצוץ (להשיג במרכולים, משומר) ניתן להשתמש באבקת פלפל צ'ילי
אופן ההכנה
- 1. מרתחים מים בסיר בינוני. חותכים כל קלח תירס ל-6 יחידות. מבשלים את התירס עד שהוא מתרכך. מסננים.
- 2. בקערה נפרדת מערבבים את כל שאר החומרים.
- 3. מגלגלים את קלחי התירס החמים בתערובת החמאה ומגישים מיד.