- 1. לשים היטב את בשר הדג, הבצל, התבלינים, הביצים וקמח המצה. ממלאים את ראשי שני הדגים ואת פרוסות הדג בעיסה ומיישרים את המילוי כך שלא יבלוט מעבר למעטפת. מכינים קציצות מיתרת העיסה.
-
- 2. שמים את הבצלים והגזרים הפרוסים בסיר רחב ושטוח (אם הסיר אינו גדול דיו, משתמשים בשני סירים, ומניחים בכל סיר רק שכבה אחת של דגים ממולאים). מוסיפים את אדרות הדג שבשרו נטחן. מוסיפים מים, מתבלים ומביאים לרתיחה.
-
- 3. מסדרים את הפרוסות הממולאות, הראשים והקציצות בסיר ומוסיפים מים רותחים כך שהדגים יהיו מכוסים. מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים שעה וחצי. מצננים ומאחסנים את הדגים בנפרד מהרוטב. מגישים קר.