טונה צרובה עם רטטוי אביבי

זוהי מנת פיוז'ן במיטה, המשלבת בין המטבח היפני המביא עמו את הטונה האדומה, ובין המטבח הצרפתי, המעניק את הרטטוי השמח והעמוק שלו.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
סלט טונה צרובה.
סלט טונה צרובה

מצרכים

  • 800 גרם טונה אדומה טרייה ונקיה פרוסה לארבעה סטייקים
  • 200 גרם אפונת שלג
  • 300 גרם ברוקולי מופרד לפרחים, חלוט ומצונן
  • 200 גרם בייבי תרד
  • 20 גרם אנשובי משומר
  • 40 גרם זיתי קלמטה מגולענים וקצוצים גס
  • 3 שיני שום פרוסות
  • מיץ לימון
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל שאטה טחון

אופן ההכנה

  • 1. מושחים את הטונה בשמן זית, בוזקים מלח ופלפל משני הצדדים וצורבים על פלטה לוהטת למשך 1-1.5 דקות מכל צד עד לדרגת עשייה מדיום רייר.
  • 2. מקפיצים בווק את הזוקיני, הברוקולי, השעועית, השום, המלח ופלפל שאטה במעט שמן זית, לאחר 2-1 דקות מוסיפים את התרד, האנשובי, הזיתים ומעט מיץ לימון.
  • 3. מעבירים לצלחות ומניחים ליד את הסטייק הפרוס לשני חצאים, מגישים עם חצי לימון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully