פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      טונה צרובה עם רטטוי אביבי

      זוהי מנת פיוז'ן במיטה, המשלבת בין המטבח היפני המביא עמו את הטונה האדומה, ובין המטבח הצרפתי, המעניק את הרטטוי השמח והעמוק שלו.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סלט טונה צרובה (יח
      סלט טונה צרובה (יח"צ)

      מצרכים

      • 800 גרם טונה אדומה טרייה ונקיה פרוסה לארבעה סטייקים
      • 200 גרם אפונת שלג
      • 300 גרם ברוקולי מופרד לפרחים, חלוט ומצונן
      • 200 גרם בייבי תרד
      • 20 גרם אנשובי משומר
      • 40 גרם זיתי קלמטה מגולענים וקצוצים גס
      • 3 שיני שום פרוסות
      • מיץ לימון
      • שמן זית
      • מלח
      • פלפל שאטה טחון

      אופן ההכנה

      • 1. מושחים את הטונה בשמן זית, בוזקים מלח ופלפל משני הצדדים וצורבים על פלטה לוהטת למשך 1-1.5 דקות מכל צד עד לדרגת עשייה מדיום רייר.
      • 2. מקפיצים בווק את הזוקיני, הברוקולי, השעועית, השום, המלח ופלפל שאטה במעט שמן זית, לאחר 2-1 דקות מוסיפים את התרד, האנשובי, הזיתים ומעט מיץ לימון.
      • 3. מעבירים לצלחות ומניחים ליד את הסטייק הפרוס לשני חצאים, מגישים עם חצי לימון.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -