פרחי כרובית בלימון וחרדל
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 כרובית מופרדת לפרחים בינוניים
- סיר של מים רתוחים
- 15 גר' חמאה
- 2 כפות שמן סויה
- 1/2 כפית פלפל גרוס
- 1 כף חרדל
- מיץ סחוט מ-1 לימון
- עלי נענע קצוצים דק לקישוט
אופן ההכנה
- 1. בסיר גדול של מים חולטים את הכרובית במשך 4 דקות. בתום החליטה מעבירים למים קרים, ומסננים היטב.
- 2. ממיסים בווק או במחבת עמוקה את החמאה בשמן סויה, מוסיפים פלפל, חרדל ואת מיץ הלימון.
- 3. מוסיפים את הכרוביות, מקפיצים ומצפים את הכרוביות ברוטב החרדל. אפשר לקשט בחופן עלי נענע קצוצים.