סלט הרינג ותפוחים
זה סלט שלוקח בדיוק שלוש דקות להכין, אבל כמה שהוא טעים. התפוחים מאזנים היטב את המליחות של ההרינג, והרוטב מיישב ביניהם את המחלוקת.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 3 פילטים של מטיאס
- 2 תפוחי סטרקינג
- 4 בצלים ירוקים פרוסים
- לרוטב:
- גביע שמנת חמוצה
- 3 כפות מיונז
- כפית חרדל
- כפית סוכר
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- 1. פורסים את הפילטים ברוחב 2 ס"מ. חותכים את התפוחים לקוביות קטנות.
- 2. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה, מקפלים פנימה את הדגים, התפוחים והבצל. מכסים היטב ומשהים במקרר מספר שעות לפני ההגשה.