מתכונים חמים

לחמניות גבינה נימוחות עם מילוי קטיפתי

גבינה לבנה 5% עושה פה את העבודה, ונותנת טעם קטיפתי וחמצמץ ללחמניות לוהטות ונימוחות. מתוך הספר "עינוגים" של שוש רהב ומוסיה אקהויז.

מתכון מאת: ,מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

לחמניות - אילוסטרציה

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-12 איש:
  • 5 כוסות קמח תופח
  • 4 ביצים
  • 200 גר' חמאה רכה
  • ½ ק"ג גבינה לבנה 5%
  • ¾ כפית מלח
  • ¼ כפית חרדל
  • קמצוץ פלפל לבן
  • למריחה: ביצה טרופה
  • לזרייה: גרעיני חמניות ושומשום קלוי

אופן ההכנה

  • 1. מבצקים את כל החומרים לבצק ומכינים לחמניות בצורות שונות.
  • 2. מרפדים בנייר אפייה את תבנית האפייה. מניחים את הלחמניות. מברישים בביצה טרופה וזורים מעל גרעיני חמניות ושומשום לסירוגין.
  • 3. בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות אופים כמחצית השעה עד להזהבה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully