בראוניז שוקולד עם אגוזים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 חפיסות שוקולד מריר
- 150 גרם מרגרינה
- 1/2 כוס שמן
- 1 כוס קמח רגיל
- 1 כוס סוכר
- 4 ביצים
- שברי אגוזים
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
- 2. ממיסים בבאן מארי (סיר בתוך סיר) את השוקולד עם המרגרינה והשמן.
- 3. מערבבים בקערה את הסוכר והביצים ומוסיפים בהדרגה את הקמח.
- 4. מקפלים את השוקולד המומס לתערובת, מעבירים לתבנית ריבועית ומפוררים את האגוזים מעל התערובת.
- 5. מכניסים את התבנית לתנור ואופים במשך 45 דקות. מצננים וחותכים לריבועים.