עוגת פיסטוק ודובדבנים מיובשים

מתכון של 'בוטיק סנטרל'

מתכון מאת: מערכת וואלה!
דובדבנים

מצרכים

  • 100 גרם חמאה
  • 100 גרם סוכר
  • 3 ביצים (מידה 3)
  • 120 גרם (כוס פחות 2 כפות) קמח
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 70 גרם מרציפן
  • 100 מ"ל חלב
  • 70 גרם שוקולד לבן
  • 30 גרם (4 כפות) מחית פיסטוק
  • 100 גרם צימוקי דובדבנים חמוצים
  • 50 גרם פיסטוק קלוי (קלוף, לא מומלח)
  • תבנית אינגליש קייק 27/7 ס"מ

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים את החלב, יוצקים על השוקולד הלבן ומערבבים היטב עד שמתקבלת בלילה. מצננים קלות.
  • 2. מקציפים במיקסר את החמאה, הסוכר והמרציפן מספר דקות לתערובת אחידה. מאטים את קצב ההקצפה, מוסיפים את הביצים בהדרגה עד שכל הכמות נבלעת בחמאה.
  • 3. ממשיכים בהקצפה האיטית ומוסיפים לסירוגין מחית פיסטוק וקמח. מוסיפים את צימוקי הדובדבנים והפיסטוק השלם.
  • 4. מוסיפים את תערובת השוקולד.
  • 5. מורחים את תבנית האפייה בחמאה ומקמחים בשכבה דקה.
  • 6. יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים ב-170 מעלות כ-40 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully