וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גלידת פירות יבשים בסגנון איטלקי

באדיבות השף רמו אזולאי ממסעדת "בלה ונציה" בהרצליה פיתוח.

מתכון מאת: מערכת וואלה

צימוקים. Artoday
צימוקים

מצרכים למתכון

  • 30 גר' פיסטוקים
  • 30 גר' אגוזי מלך או פקאן
  • 30 גר' קליפה מגורדת של תפוז
  • 30 גר' קליפה מגורדת של לימון
  • 30 גר' ג'ינג'ר מסוכר
  • 30 גר' דובדבנים מסוכרים
  • 30 גר' משמש יבש
  • 30 גר' צימוקים
  • 30 גר' תאנים
  • ½ קילו גבינת ריקוטה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 4 חלמונים
  • 130 גרם אבקת סוכר
  • 2 כפות ליקר אמרטו או ברנדי

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החומרים ביחד עם גבינת הריקוטה ובסוף מוסיפים את הוניל ואת הליקר.
  • 2. מערבבים את החלמונים עם הסוכר ומוסיפים לעיסה שהתקבלה.
  • 3. מכניסים את הבלילה לתוך תבנית אפייה כשנייר אפייה או כסף בתחתית.
  • 4. מכניסים למקפיא ל 5 שעות.
  • לקישוט ולתוספת:
  • מערבבים מיכל קצפת מתוקה במערבל מזון עם פיסטוקים ועלי נענע ושופכים על התבנית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully