- 1. קולפים את הירקות מלבד הקישואים וחותכים לאצבעות דקות (ז'וליין). מניחים בכלי ומתבלים במעט מלח, פלפל ושמן זית. מערבבים.
-
- 2. לוקחים חופן מקלות ירקות ותוחבים לשקית העוף (אפשר שהירקות יציצו מהצד השני של השקית ואפשר גם שלא)
-
- 3. במחבת עם מעט שמן משחימים את שקיות העוף מספר דקות. הופכים כדי שכל הצדדים ישחימו. מוציאים לצלחת.
-
- 4. שופכים לאותה מחבת מעט יין אדום, מקרצפים את תחתית המחבת מוסיפים את יתר היין ומצמצמים.
-
- 5. מוסיפים חרדל דיז'ון וממשיכים לצמצם את היין עד שמגיעים לחצי מהנפח ההתחלתי.
-
- 6. מחזירים את העוף למחבת עם היין המצומצם ומוסיפים ציר עוף בערך עד למחצית גובה השוקיות. מנמיכים להבה ומכסים.
-
- 7. מבשלים כ-15-20 דקות. במהלך הבישול הופכים את השוקיות כדי שכל הצדדים יקבלו צבע אדמדם. מסירים את המכסה, מגבירים להבה ומצמצמים את הרוטב עד שהוא מסמיך.
-
- 8. אפשר להגיש את המנה כך, מי שלא אוכל כשר יכול לשדרג את המנה עם תוספת של שמנת מתוקה. מוסיפים למחבת ומערבבים עם היין. נותנים לשמנת לרתוח פעם אחת, מוציאים ומגישים.