כרובית וברוקולי ברוטב קוקוס וצ'ילי תאילנדי
מתכון של ניצי מפורום וואלה! אוכל
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 כרובית
- כמה פרחי ברוקולי
- 1 פחית חלב קוקוס
- רוטב צ'ילי חריף מתוק תאילנדי (במינון שאוהבים)
- 1 כף חמאת בוטנים
אופן ההכנה
- 1. מלהיטים ווק ומוסיפים מעט שמן.
- 2. מוסיפים הכרובית מפורקת לפרחים ואת פרחי הברוקולי.
- 3. מלהיטים את הירקות כמה דקות.
- 4. מוסיפים את חלב הקוקוס ואת רוטב הצ'ילי במינון שאוהבים אצלכם בבית ומביאים לרתיחה.
- 5. מוציאים את הירקות לצלחת על מנת לשמור על פריכותם.
- 5. מוסיפים לווק את חמאת הבוטנים ומצמצמים את הרוטב עד שיסמיך.
- 6. מוזגים על הירקות ומגישים חם.