- 1. בסיר מרק ממיסים את החמאה/מרגרינה. מבליעים תוך ערבוב את הקמח, עד שמבעבע וכל השומן נספג בו - כ-2 דקות.
-
- 2. יוצקים בהדרגה, תוך ערבוב במטרפת יד, מרק פושר אל הקמח וטורפים נמרצות, לקבלת בלילה חלקה. מבעבעים כ-3 דקות.
-
- 3. מוסיפים את הנוזלים, הכרובית, גבעולי הברוקולי, תפוחי האדמה והתבלינים. מביאים לרתיחה. מבעבעים כשהסיר מכוסה חלקית כ-25 דקות, עד שהירקות רכים.
-
- 4. לפני ההגשה מביאים לרתיחה, מוסיפים את פרחי הברוקולי ומבעבעים כ-4-3 דקות עד שהם מבושלים, אך עדיין פריכים. מוסיפים השמנת ומדללים למידת הסמיכות הרצויה. מתקנים התיבול ומגישים.