- 1. קולפים את הדלעת, הבטטות והגזרים, וחותכים לקוביות בינוניות.
-
- 2. חותכים את הבצלים והסלרי לקוביות קטנות ומטגנים אותן בכף חמאה בסיר בינוני עד שיזהיבו.
-
- 3. מוסיפים לסיר את שאר הירקות החתוכים, יין לבן, מים, כוס גרגירי תירס ואת צרור הפטרוזיליה, מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה וחצי על אש נמוכה.
-
- 4. מורידים את הסיר מהאש ומוציאים את צרור הפטרוזיליה. טוחנים את המרק במעבד מזון או בבלנדר.
-
- 5. מעבירים את הנוזלים דרך מסננת בחזרה לסיר, מוסיפים את השמנת, מביאים לרתיחה ומתבלים. מגישים חם, מקושט בקרם פרש ובגרגירי תירס נוספים.