רולדת שוקולד
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 חבילת ביסקוויטים פתי-בר
- 2 חפיסות שוקולד מריר
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 1 כף קקאו
- 2 כפות סוכר
- 1 שקית אבקת וניל
- קוקוס לקישוט
- תבנית מלבנית
אופן ההכנה
- 1. שמים את הביסקוויטים בקערה ומועכים אותם.
- 2. שמים בסיר נפרד את מיכל השמנת המתוקה, שוברים את השוקולד ומוסיפים. מוסיפים את הקקאו , הסוכר והווניל. מערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
- 3. מעבירים את הבלילה לקערה עם הביסקוויטים. מערבבים ומעבירים לתבנית מלבנית. עוטפים בנייר כסף ושמים במקפיא למשך שעתיים.
- 4. פורסים להגשה. אפשר לקשט עם קוקוס מעל.