וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בטטות ממולאות

מתכון מאת: רותי,ruti61@walla.co.il

בטטות. מערכת וואלה!
בטטות

מצרכים למתכון

  • 3 בטטות גדולות 400 גר' בשר טחון (רצוי הודו אדום עם חזה עוף)
  • 1 בצל
  • 2 ביצים
  • 4 שיני שום
  • רסק עגבניות
  • אבקת מרק עוף
  • רוזמרין או טימין
  • 2 כפות דבש תמרים

אופן ההכנה

  • 1. קולפים את הבטטות וחותכים לפרוסות בעובי של 3-4 ס"מ.
  • 2. מערבבים את הבשר, הביצים והבצל.
  • 3. יוצרים מעין בור קעור במרכז כל בטטה ומוסיפים את תערובת הבשר. מעבירים לסיר ומטגנים משני צדדים.
  • 4. מסדרים את הבטטות בסיר בשכבות.
  • 5. מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה נפרדת רסק עגבניות, מים, אבקת מרק עוף, מלח, פלפל שחור ודבש תמרים.
  • 6. מוסיפים את הרוטב לבטטות שבסיר ומבשלים עד לריכוך הבטטות, אבל לא יותר מדי (אחרת הן מתפרקות).
  • מצרכים ל-4 מנות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully