וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צבר מטוגן בבצק בירה

מתכון של אלינוער רבין ומועצת הפירות.

מתכון מאת: אלינוער רבין, מערכת וואלה!

סברס בבצק בירה (מועצת הפירות). מערכת וואלה!
סברס בבצק בירה (מועצת הפירות)

מצרכים למתכון

  • החומרים (6 מנות):
  • 12 פירות צבר קלופים ומצוננים
  • שמן לטיגון עמוק
  • לבלילה:
  • 1 כוס קמח
  • קורט פלפל לבן טחון טרי
  • 1 כף שמן
  • 2 ביצים מופרדות
  • 1 כוס בירה לבנה
  • קורט מלח
  • 1 כף סוכר
  • להגשה:
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • 1 . במעבד מזון מערבלים את הקמח, הפלפל, השמן, החלמונים והבירה, מכסים ומצננים במקרר מספר שעות.
  • 2. מקציפים את החלבונים עם קורט מלח והסוכר ומקפלים עם תערובת הבירה.
  • 3. פורסים את פירות הצבר לרוחב בעובי 2 ס"מ, נועצים בכל פרוסה קיסם עץ ארוך, טובלים היטב בבלילה ומטגנים בשמן חם, עד שהצבע זהוב. מוציאים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully