שיפודי כבש יוקטניים בסלסת פלפל ולימון

מתכון של אבי קונפורטי-שף ובעלים צ'ימיצ'אנגה-זוזוברה-מוזס. מוגש במסעדת צ'ימיצ'אנגה.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
לימונים. מערכת וואלה!
לימונים

מצרכים

  • חומרים ל- 5 מנות:
  • 1.25 ק"ג בשר כבש נקי
  • 3 פלפלים ירוקים קלויים וקצוצים
  • 1 כף כוסברה או פטרוזיליה קצוצה
  • 1/3 כוס מיץ לימון טרי
  • 1/2 כוס שמן צ'ילי ירוק או שמן זית
  • 3 כפות גרעיני דלעת קלויים קצוצים גס
  • חומרים למשרה תבלינים יוקטני:
  • חופן כוסברה טרייה
  • חופן אורגנו טרי
  • 1 כף אבקת צ'ילי
  • 1 בצל קצוץ
  • כוס מיץ אשכוליות טרי
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כוס בירה כהה (נגרה מודלו, בקס)

אופן ההכנה

  • 1. טוחנים כל חומרי המשרה בבלנדר עד לקבלת מחית חלקה.
  • משרים את הבשר במרינדה לפחות 24 שעות.
  • 2. מסננים את הבשר ממשרה התבלינים, משפדים וצולים על גריל עץ או מחבת ברזל עד לדרגת עשייה רצויה.
  • 3. במקביל מערבבים את הפלפל הקלוי עם שאר המרכיבים ויוצקים על השיפודים.
  • רצוי להגיש את המנה בלווי טורטיות חמות, פלחי לימון ומרגריטה קפואה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully