פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      שיפודי כבש יוקטניים בסלסת פלפל ולימון

      מתכון של אבי קונפורטי-שף ובעלים צ'ימיצ'אנגה-זוזוברה-מוזס. מוגש במסעדת צ'ימיצ'אנגה.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      לימונים (מערכת וואלה! NEWS)
      לימונים (מערכת וואלה! NEWS)

      מצרכים

      • חומרים ל- 5 מנות:
      • 1.25 ק"ג בשר כבש נקי
      • 3 פלפלים ירוקים קלויים וקצוצים
      • 1 כף כוסברה או פטרוזיליה קצוצה
      • 1/3 כוס מיץ לימון טרי
      • 1/2 כוס שמן צ'ילי ירוק או שמן זית
      • 3 כפות גרעיני דלעת קלויים קצוצים גס
      • חומרים למשרה תבלינים יוקטני:
      • חופן כוסברה טרייה
      • חופן אורגנו טרי
      • 1 כף אבקת צ'ילי
      • 1 בצל קצוץ
      • כוס מיץ אשכוליות טרי
      • 1/4 כוס שמן זית
      • 1 כוס בירה כהה (נגרה מודלו, בקס)

      אופן ההכנה

      • 1. טוחנים כל חומרי המשרה בבלנדר עד לקבלת מחית חלקה.
      • משרים את הבשר במרינדה לפחות 24 שעות.
      • 2. מסננים את הבשר ממשרה התבלינים, משפדים וצולים על גריל עץ או מחבת ברזל עד לדרגת עשייה רצויה.
      • 3. במקביל מערבבים את הפלפל הקלוי עם שאר המרכיבים ויוצקים על השיפודים.
      • רצוי להגיש את המנה בלווי טורטיות חמות, פלחי לימון ומרגריטה קפואה

      עוד מתכוני כבש/טלה

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -