- 1. מחממים את השמן בסיר.
-
- 2. מזהיבים את הבצל ומוסיפים את הגזר. ממשיכים לטגן כ2 דקות תוך ערבוב.
-
- 3. מוסיפים את האורז ומערבבים היטב. מטגנים את האורז ובוחשים מדי פעם.
-
- 4. מוסיפים את התבלינים, מקלות הקינמון ועלי הדפנה.
-
- 5. כשהאורז חם מאד ואי אפשר להחזיק את הגרגרים בין האצבעות, זה הרגע הנכון להוסיף את המים הרותחים.
-
- 6. מכסים את הסיר היטב (מגבת ועליה מכסה) ומבשלים על אש נמוכה מאוד 12 דקות.
-
- 7. משאירים את הסיר מכוסה 5 דקות נוספות.
-
- 8. פותחים את הגרגרים בעזרת מזלג.
-
- 9. למבוגרים ולילדים גדולים מומלץ לפזר למעלה תערובת של שקדים, צימוקים וצנוברים.