- 1. מכינים את הקלתית: מחממים תנור לחום בינוני (180 צ.). שמים בקערה את כל החומרים ומעבדים ליצירת בצק פירורי. שוטחים את הבצק על תחתית תבנית ואופים עד שמוכן.
- מוציאים ומצננים היטב, עד שהקלתית קרה.
-
- 2. מכינים את מלית התותים: מערבבים את התותים עם הסוכר והליקר ומשהים לחצי שעה. מניחים על הקלתית.
-
- 3. מכינים את מלית הגבינה: שמים בקערה את הגבינה, כוס אחת מהסוכר, החלמונים, מיץ הלימון, מיץ התפוזים, קליפת הלימון וקליפת התפוז ומערבבים. מוסיפים את הג'לטין המומס דרך מסננת רשת ומערבבים.
-
- 4. במערבל מקציפים את השמנת עם חצי כוס סוכר, לקצפת יציבה ומקפלים לתוך תערובת הגבינה. יוצקים את המלית על התותים, מכסים בניילון ומייצבים במקרר למשך הלילה.
-
- 5. לפני ההגשה מכינים את הציפוי: מקציפים את השמנת עם הסוכר לקצפת יציבה, מורחים על העוגה, מקשטים בחצי תותים ומגישים.