וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט ירקות קלויים ואווז

השף טל הרשקוביץ ממסעדת 'סבסטיאן' מציג את כל היתרונות של האנטיפסטי, המגולמים בעיני רוחו של האווז המעושן

מתכון מאת: מערכת וואלה

סלט אווז מעושן של סבסטיאן.
סלט אווז מעושן של סבסטיאן

מצרכים למתכון

  • 2 פרוסות חציל
  • 2 קישואים
  • 2 בטטות קטנות
  • 3 עלי אנדיב
  • אורוגולה
  • 1/4 בצל סגול
  • 2 פיטריות שמפיניון
  • 1 גמבה
  • 35 גרם אווז מעושן
  • לרוטב:
  • 20 מ"ג לבנה
  • 20 גרם צלפים
  • 50 מ"מ שמן זית
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה

  • 1. שמים את כל הירקות על מגש מטובלים בשמן זית, מלח, פלפל וחומץ בלסמי. מכניסים לתנור וקולים כ-10 דקות בחום של 250 מעלות.
  • 2. קוצצים דק את הירקות ומכינים רצועות מהאווז המעושן.
  • 3. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל המרכיבים עד למרקם סמיך. מוסיפים את הירקות, מעבירים לצלחת ומניחים את האווז המעושן מעל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully