- 1. ממיסים על גבי אדים או במיקרו בדרגת חום נמוכה את השוקולד, החלב, הסוכר והחמאה.
-
- 2. מוסיפים את הקורנפלקס ומערבבים היטב בכף עץ עד שכל פתיתי הקורנפלקס מצופים.
-
- 3. מניחים נייר אפייה על גבי תבנית או מגש גדול ויוצקים בעזרת כף תלוליות (רצוי להניח במנג'טים כי השוקולד מלכלך את האצבעות כשאוכלים).
-
- 4. מצננים בטמפרטורת החדר ומכניסים לעוד שעה במקרר.
-
- 5. זהו, מוכן להפריד מהנייר ולזלול !
-
- גיוונים:
- * אחרי שלב 1 אפשר להוסיף לתערובת השוקולד ממרח שוקולד לבן, ממרח אגוזים ממרח חלבה או ממרח שקדים. אם החלטתם להוסיף ממרח שכזה, וותרו על הסוכר במתכון.
-
- * אפשר להחליף את הסוכר במתכון ב-2 כפות מייפל מתקבל טעם מעט קרמלי.