- 1. יום לפני: מכינים גנאש שוקולד - מרתיחים שמנת בסיר, שופכים מעל את השוקולד, מערבבים עד להמסה מוחלטת, מקררים מעט בחוץ ומכניסים למקרר ללילה.
-
- 2. ביום ההכנה: מכינים מוס שוקולד - ממיסים את השוקולד, מוסיפים לו את החלמונים והברנדי. בקערה נפרדת ממיסים ג'לטין במעט מים קרים ומכניסים למיקרו לכ-30 שניות. לאחר שהג'לטין נמס מוסיפים גם אותו לתערובת השוקולד. מקציפים את השמנת ומקפלים לתוך השוקולד. יוצקים לתבניות סיליקון חצאי כדור (למי שאין תבניות סיליקון בבית, ניתן להשתמש בקעריות, גביעים או כוסות קטנות), שמים מעל פירורי עוגיות או שוקולד ומקפיאים לכ-3 שעות.
-
- 3. מוציאים את גנאש השוקולד, מחצית ממנו ממיסים במיקרו עד שהוא נוזלי. מוציאים את תבניות הסיליקון אחרי שקפאו, מוציאים את המוס מהתבנית ומצפים בגנאש השוקולד המומס. מחזירים לקירור.
-
- 4. לאחר שקפא שוב, משתמשים בשארית הגנאש הקר בשק זילוף ליצירת קוצי שוקולד. מעטרים באבקת קקאו.