מתכונים חמים

סלט חצילים ופטריות

מתכון מאת: סמדר ולטר, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

סלט חצילים ותוספות ( סמדר ולטר )

מחשבון המרות

מצרכים

  • 1 חציל בינוני
  • 1 כף שמן רגיל או שמן זית
  • כ-1/2 סלסלה פטריות שמפיניון טריות (בשעת דחק אפשר להשתמש בקופסת פטריות משומרות)
  • 2 פלפלים אדומים
  • 4-5 מלפפונים חמוצים
  • כחצי כוס זיתים ירוקים או שחורים או גם וגם
  • 2 כפות חומץ
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. קולפים את החציל וחותכים לקוביות קטנות. מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את החציל ומטגנים-מאדים על אש בינונית, תוך ערבוב, עד שהקוביות רכות.
  • 2. בינתיים חותכים את הפלפלים, הפטריות, המלפפונים החמוצים והזיתים לקוביות קטנות, בערך בגודל קוביות החציל, כדי שיהיה אחיד ויפה לעין.
  • 3. מערבבים עם החציל בעודו חם. מוסיפים חומץ, מלח ופלפל ומערבבים היטב. מגישים מיד או שומרים במקרר.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully