פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט חצילים ופטריות

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      תמונת דיפלוט (מערכת וואלה! NEWS , וואלה)
      תמונת דיפלוט (מערכת וואלה! NEWS , וואלה)

      מצרכים

      • 1 חציל בינוני
      • 1 כף שמן רגיל או שמן זית
      • כ-1/2 סלסלה פטריות שמפיניון טריות (בשעת דחק אפשר להשתמש בקופסת פטריות משומרות)
      • 2 פלפלים אדומים
      • 4-5 מלפפונים חמוצים
      • כחצי כוס זיתים ירוקים או שחורים או גם וגם
      • 2 כפות חומץ
      • 1/2 כפית מלח
      • 1 כפית פלפל שחור

      אופן ההכנה

      • 1. קולפים את החציל וחותכים לקוביות קטנות. מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את החציל ומטגנים-מאדים על אש בינונית, תוך ערבוב, עד שהקוביות רכות.
      • 2. בינתיים חותכים את הפלפלים, הפטריות, המלפפונים החמוצים והזיתים לקוביות קטנות, בערך בגודל קוביות החציל, כדי שיהיה אחיד ויפה לעין.
      • 3. מערבבים עם החציל בעודו חם. מוסיפים חומץ, מלח ופלפל ומערבבים היטב. מגישים מיד או שומרים במקרר.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -