מתכונים חמים

עוגת חצילים וגבינה

בסוף הופכים הכל ומקבלים גבינות במעטפת חציל

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

עוגת חצילים וגבינה ( צילום דני לרנר )

מחשבון המרות

מצרכים

  • 12 פרוסות חציל (חתוכות לאורך ומטוגנות)
  • 1 גביע שמנת רגילה
  • 250 גר' גבינת "כנען"
  • 250 גר' גבינה לבנה 5%
  • 100 גר' גבינה בולגרית
  • ½ פלפל אדום (חתוך לקוביות קטנות)
  • 3 ביצים
  • 2 כפות קמח רגיל
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • תנור מחומם מראש לחום בינוני
  • תבנית מאורכת בגודל 10X25 ס"מ, משומנת

אופן ההכנה

  • 1. מרפדים את בסיס התבנית והדפנות בפרוסות החציל.
  • 2. בקערה בוחשים יחד את כל שאר החומרים. מעבירים את העיסה לתבנית, מעל החצילים, ואופים כ-30 דקות או עד שמוכן. מצננים.
  • 3. הופכים על צלחת הגשה כך שהחצילים נראים מעל ובצדדים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully