וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלמון כבוש

ירון קסטנבוים מ"פודארט" מעביר סדנה לקראת ראש השנה ומלמד איך כובשים סלמון לחג ולכל יום.

מתכון מאת: מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • ל-5 מנות:
  • 200 גרם סלמון ללא עור ועצמות
  • 4 כפות סילאן (או ברנדי)
  • חופן שמיר
  • 10 גרגרי כוסברה
  • 10 פלפל סצו'אן
  • 10 גרגרי פלפל שחור
  • 2 כוכבי אניס
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס מלח

אופן ההכנה

  • 1. טוחנים יחד את הכוסברה, כוכבי האניס, השמיר, הסצ'ואן והפלפל השחור ומכינים תערובת תבלינים.
  • 2. מערבבים את המלח והסוכר יחד.
  • 3. מורחים את נתח הסלמון בסילאן ומניחים שכבת תערובת תבלינים.
  • 4. מעל התבלינים מניחים את תערובת הסוכר והמלח ומהדקים.
  • 5. שמים מעל נייר נצמד ומניחים משקולת מעל. מחכים 24 שעות (יותר או פחות בהתאם לטעם) ואז פורסים לפרוסות דקות ומגישים.
  • קרם ווסאבי

  • ארטישוק ממולא

  • הממולאים של אמא מרים

  • פלפלים קטנים ממולאים

  • סיר‭ ‬מניפות‭ ‬כרוב‭ ‬ממולאות

  • לחמניות ממולאות פרגיות

  • כיסונים במילוי סלק ברוטב יוגורט

  • סלק ממולא בשר מפורק

  • ירקות מוחמצים

  • לחמניות מעטפה בצק במילוי פרגיות ופירות יבשים

  • חצאי ארטישוק במילוי בשר

  • מתכון בסיסי ללימונים כבושים

  • קדירת עלי כרוב ממולאים

  • פלפלים קלויים ממולאים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully