וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרם ווסאבי

ירון קסטנבוים מ"פודארט" מעביר סדנה לקראת ראש השנה ומכין קרם ווסאבי שהולך טוב עם סלמון כבוש.

מתכון מאת: מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 1 כפית אבקת ווסאבי
  • 1 כפית מים
  • 4 כפות קרם פרש

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את האבקה עם המים עד שהיא נמסה ומוסיפים לקרם פרש.
  • מגישים לצד פרוסות סלמון כבוש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully