בטטות ותפוחי אדמה בתנור

מתכון מאת: אילנה,elina21@netvision.net.il
בטטות. Artoday
בטטות

מצרכים

  • 3 בטטות קלופות(גדולות או בניניות)
  • 3 תפוחי אדמה קלופים (גדולים או בינוניים)
  • תבלינים: מלח, פלפל שחור, כורכום, פפריקה
  • שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הבטטות ואת התפוחי האדמה לקוביות או לפרוסות דקות.
  • 2. מתבלים לפי הטעם, פפריקה אדומה, מלח, פלפל שחור, כורכום ושמן זית.
  • 3. מערבבים היטב בקערה ואז שמים בתבנית ובחום 180 מעלות בתנור בערך כחצי שעה או שעה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully