מחית בטטות ברוטב בלסמי
תוספת חביבה בניחוח קינמון שמתאימה גם לפסח
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1.5 ק"ג בטטות
- 2 כפות חומץ בלסמי
- 1/2 כפית קינמון טחון
- 1 כף מרגרינה משמן חמניות
- עירית קצוצה
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את הבטטות בסיר מלא מים רותחים, מסננים ומעבדים בבלנדר או מועכים במזלג. מוסיפים מרגרינה.
- 2. מוסיפים חומץ בלסמי וקינמון. מעבירים את המחית לקערה מתבלים במלח ופלפל, מפזרים למעלה את שארית הקינמון ואת העירית הקצוצה.