פשטידת תפו"א
מחפשים פשטידה שלא תצטרכו לעבוד קשה כדי להכינה? פשוט מפזרים את תפוחי האדמה בתחתית תבנית, מוסיפים מעליהם גבינה ושמנת, ונותנים לחום התנור לעשות את שאר העבודה.
תפוחי אדמה (צילום: Artoday)
מחשבון המרות
- 4-6 תפוחי אדמה בינוניים
- 1 שמנת מתוקה
- מלח
- פלפל
- אגוז מוסקט טחון
- גבינה צהובה מגורדת
- 1.לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות דקות לרוחב
- ולהניח בתבנית.
- 2. לשפוך על התפו"א את השמנת, קצת מלח, פלפל ואגוז המוסקט, ולערבב היטב.
- 3. לכסות את הכלי בנייר כסף ולשים בתנור בחום של 200 מעלות, בערך 45 דקות או עד שתפו"א רכים, בודקים עם מזלג.
- 4. כשתפו"א רכים מורידים את נייר הכסף ומוסיפים גבינה צהובה מגוררת מעל.
- 5. מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות ומוציאים שהגבינה מתחילה לבעבע.
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה