מתכונים חמים

פשטידת תפו"א

מחפשים פשטידה שלא תצטרכו לעבוד קשה כדי להכינה? פשוט מפזרים את תפוחי האדמה בתחתית תבנית, מוסיפים מעליהם גבינה ושמנת, ונותנים לחום התנור לעשות את שאר העבודה.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

תפוחי אדמה (צילום: Artoday)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 4-6 תפוחי אדמה בינוניים
  • 1 שמנת מתוקה
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט טחון
  • גבינה צהובה מגורדת
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1.לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות דקות לרוחב
  • ולהניח בתבנית.
  • 2. לשפוך על התפו"א את השמנת, קצת מלח, פלפל ואגוז המוסקט, ולערבב היטב.
  • 3. לכסות את הכלי בנייר כסף ולשים בתנור בחום של 200 מעלות, בערך 45 דקות או עד שתפו"א רכים, בודקים עם מזלג.
  • 4. כשתפו"א רכים מורידים את נייר הכסף ומוסיפים גבינה צהובה מגוררת מעל.
  • 5. מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות ומוציאים שהגבינה מתחילה לבעבע.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully