וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פירה חציל

מתכון של השף רונן דברת-בלוך השף של מסעדות "ג'ולסון" ו"לורנס" באילת.

מתכון מאת: מערכת וואלה

חציל. Artoday
חציל

מצרכים למתכון

  • 1.5 ק"ג תפוחי אדמה
  • 400 גר' חמאה
  • 150 מ"ל שמנת
  • 600 גר' חציל
  • 5 גר' שמן כמהין
  • 1/2 כף שום כתוש

אופן ההכנה

  • 1. שורפים את חצילים על האש, מקלפים וטוחנים אותם במעבד מזון יחד עם חצי כף שום.
  • 2. את תפוחי האדמה המבושלים והמקולפים מערבבים עם החמאה והשמנת ומועכים עד ליצירת פירה חלק.
  • 3. מוסיפים את החצילים לפירה. מתבלים במלח ובשמן כמהין ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully