וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פירה חלק וקטיפתי

רונן דברת-בלוך השף של "ג'ולסון" ו"לורנס" באילת מביא מתכון לפירה חלק שיכול לשמש כבסיס לפירה בטעמים שונים.

מתכון מאת: מערכת וואלה

פילה עגל לצד פירה   רונן דברת בלוך.
פילה עגל לצד פירה רונן דברת בלוך

מצרכים למתכון

  • 1.5 ק"ג תפוח אדמה
  • 250 מ"ל שמנת פושרת
  • 100 גרם חמאה
  • 120 מ"ל חלב חם
  • מלח לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך, מסננים ומעבירים במטחנת ירקות.
  • 2. מוסיפים קוביות חמאה, שמנת וחלב ומערבבים עד למרקם חלק מאוד. מוסיפים מלח לפי הטעם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully