פירה בטטות וצימוקים
וגם הצעת הגשה למי שרוצה להשקיע
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 500 ג"ר בטטות
- 50 גרם חמאה
- מלח ופלפל שחור, טחון טרי
- 30 גרם צימוקים כהים
- 1/2 כוס אלכוהול (ברנדי, רום, ויסקי)
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את הבטטות בקליפתן.
- 2. משרים את הצימוקים באלכוהול כ-1/2 שעה. מסננים וקוצצים גס.
- 3. קולפים את הבטטות ומועכים לפירה. מוסיפים את החמאה, המלח, הפלפל והצימוקים.
- נפלא כמצע לפרוסות של חזה ברווז או מולארד צלויות בתנור או מטוגנות.