פירה כרובית
פירה זה לא רק תפוחי אדמה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 כרובית גדולה מופרדת לפרחים
- 3 כפות שמנת לבישול 15%
- 1 כף קורנפלור
- 1/4 כוס חלב קר
- קמצוץ אגוז מוסקט
- 1 כף חמאה
- מלח ופלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את פרחי הכרובית במים רותחים עד להתרככות סבירה. מסננים ומייבשים.
- 2. מעבירים למעבד מזון ומעבדים למחית יחד עם השמנת. מחזירים לסיר. מערבבים את הקורנפלור החלב ומוסיפים למחית.
- 3. מתבלים באגוז מוסקט, מלח ופלפל ומבשלים על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב כ-15 דקות. מוסיפים את החמאה, מערבבים ומגישים מיד.
- כמות ל-4 מנות. כל מנה 90 קלוריות.