סלט כרובית
מתכון של איילת, הביאה אפרת בן ארי מפורום וואלה! אוכל
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 כרובית מפורקת לפרחים
- חופן נדיב כוסברה קצוצה
- שן שום גדולה כתושה
- כף גדושה מיונז איכותי
- פלפל שחור
- לימון
- מלח
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את הכרובית לדרגת "אל דנטה" (מבושלת אך לא רכה מדי) בסיר עם מים עם מיץ מחצי לימון וקורט מלח. מסננים ומצננים מעט.
- 2. חותכים את פרחי הכרובית לפרחים קטנים יותר.
- 3. מערבבים עם מיץ מחצי לימון, כוסברה, שום, מיונז ומלח-פלפל. טעים פושר או בטמפרטורת החדר.