- 1. מפוררים, מועכים ומערבבים את הגבינות והחמאה ביחד לממרח אחיד.
-
- 2. הרכבה: מרפדים 3 צלוחיות קטנות בניילון נצמד. משאירים את הקצוות שלו רפויים מהצדדים.
-
- 3. מסדרים את רצועות הפלפלים הקלויים על הניילון כמו פרח במרכז הצלוחית, כשקצותיהם נשמטים מעבר לדפנות.
-
-
- 4. שמים על הפלפלים 2 כפות מתערובת הגבינות ומפזרים מעליה כמה עגבניות מיובשות, או זיתים. מכסים בשכבה נוספת של תערובת הגבינות. מקפלים את קצות הפלפלים מעל לגבינה, ומכסים הכל בשוליו של הניילון הנצמד.
-
- 5. מהדקים היטב ושומרים במקרר 24 שעות עד להגשה.
-
- *להגשה, הופכים על צלחת, ומקלפים את הניילון הנצמד.