מתכונים חמים

טרין גבינה עם פלפלים ועגבניות מיובשות

מתכון מאת: סמדר זורע-ברמק ,מערכת וואלה! NEWS
  • דרגת קושי בינונית

טרין גבינה ופלפלים (( סמדר זורע ברמק )

מחשבון המרות

מצרכים

  • פלפלים אדומים (אפשר מצבעים שונים) קלויים, חתוכים לרצועות ארוכות
  • 1 גליל גבינת עזים פרומעז (200 גרם)
  • 200 גרם גבינת פטה
  • 70 גרם חמאה רכה
  • כמה עגבניות מיובשות, או זיתים מגולענים

אופן ההכנה

  • 1. מפוררים, מועכים ומערבבים את הגבינות והחמאה ביחד לממרח אחיד.
  • 2. הרכבה: מרפדים 3 צלוחיות קטנות בניילון נצמד. משאירים את הקצוות שלו רפויים מהצדדים.
  • 3. מסדרים את רצועות הפלפלים הקלויים על הניילון כמו פרח במרכז הצלוחית, כשקצותיהם נשמטים מעבר לדפנות.
  • 4. שמים על הפלפלים 2 כפות מתערובת הגבינות ומפזרים מעליה כמה עגבניות מיובשות, או זיתים. מכסים בשכבה נוספת של תערובת הגבינות. מקפלים את קצות הפלפלים מעל לגבינה, ומכסים הכל בשוליו של הניילון הנצמד.
  • 5. מהדקים היטב ושומרים במקרר 24 שעות עד להגשה.
  • *להגשה, הופכים על צלחת, ומקלפים את הניילון הנצמד.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully