פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      טרין גבינה עם פלפלים ועגבניות מיובשות

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      טרין גבינה ופלפלים (( סמדר זורע ברמק ) (מערכת וואלה! NEWS)
      טרין גבינה ופלפלים (( סמדר זורע ברמק ) (מערכת וואלה! NEWS)

      מצרכים

      • פלפלים אדומים (אפשר מצבעים שונים) קלויים, חתוכים לרצועות ארוכות
      • 1 גליל גבינת עזים פרומעז (200 גרם)
      • 200 גרם גבינת פטה
      • 70 גרם חמאה רכה
      • כמה עגבניות מיובשות, או זיתים מגולענים

      אופן ההכנה

      • 1. מפוררים, מועכים ומערבבים את הגבינות והחמאה ביחד לממרח אחיד.
      • 2. הרכבה: מרפדים 3 צלוחיות קטנות בניילון נצמד. משאירים את הקצוות שלו רפויים מהצדדים.
      • 3. מסדרים את רצועות הפלפלים הקלויים על הניילון כמו פרח במרכז הצלוחית, כשקצותיהם נשמטים מעבר לדפנות.
      • 4. שמים על הפלפלים 2 כפות מתערובת הגבינות ומפזרים מעליה כמה עגבניות מיובשות, או זיתים. מכסים בשכבה נוספת של תערובת הגבינות. מקפלים את קצות הפלפלים מעל לגבינה, ומכסים הכל בשוליו של הניילון הנצמד.
      • 5. מהדקים היטב ושומרים במקרר 24 שעות עד להגשה.
      • *להגשה, הופכים על צלחת, ומקלפים את הניילון הנצמד.

      עוד מתכוני ממולאים וכבושים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -