- 1. מסירים לפטריות את הרגלים בכדי ליצור חלל למילוי.
-
- 2. מערבבים את הגבינות, האגוזים עם כף קרם פרש.
-
- 3. ממלאים בעזרת כפית קטנה כל פטרייה.
-
- 4. מערבבים בקערה את פירורי הגריסיני, השקדים הטחונים המלח והפלפל.
-
- 5. טובלים כל פטרייה בקמח, אחר כך בביצה הטרופה ואז בתערובת הפירורים.
-
- 6. מחממים את השמן ומטגנים את הפטריות (לא את כולם בבת אחת) עד להזהבה.
-
- 7. מגישים מיד. הולך נהדר עם סלט עלים ירוקים.
-
- הערה : אם רוצים להימנע מטיגון, אפשר לוותר על הציפוי, לסדר בתבנית על גבי נייר אפייה, לצקת כמה טיפות שמן זית ולצלות בגריל כעשר דקות.