וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פטריות ממולאות באגוזים וגבינת עזים בציפוי פריך

מתכון מאת: דנה שיין, מערכת וואלה

פטריות ( דנה שיין ). מערכת וואלה
פטריות ( דנה שיין )

מצרכים למתכון

  • כ-20 פטריות שמפיניון בגודל בינוני
  • 100 גר' גבינת סנט מור או ברי
  • 50 גר' קשקבל מגוררת
  • 50 גר' אגוזי מלך גרוסים גס
  • כף קרם פרש
  • לציפוי:
  • מעט קמח
  • כוס פירורי גריסיני
  • 2 כפות שקדים טחונים
  • כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס טרי
  • ביצה טרופה
  • שמן עמוק לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. מסירים לפטריות את הרגלים בכדי ליצור חלל למילוי.
  • 2. מערבבים את הגבינות, האגוזים עם כף קרם פרש.
  • 3. ממלאים בעזרת כפית קטנה כל פטרייה.
  • 4. מערבבים בקערה את פירורי הגריסיני, השקדים הטחונים המלח והפלפל.
  • 5. טובלים כל פטרייה בקמח, אחר כך בביצה הטרופה ואז בתערובת הפירורים.
  • 6. מחממים את השמן ומטגנים את הפטריות (לא את כולם בבת אחת) עד להזהבה.
  • 7. מגישים מיד. הולך נהדר עם סלט עלים ירוקים.
  • הערה : אם רוצים להימנע מטיגון, אפשר לוותר על הציפוי, לסדר בתבנית על גבי נייר אפייה, לצקת כמה טיפות שמן זית ולצלות בגריל כעשר דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully