וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מולים ביין וקארי

קארי וחלב קוקוס אינם רכיבים שלרוב משודכים עם מולים, אך לאחר שטועמים מהמנה הזו, לא ברור למה. היין הלבן מוסיף לצדפות ארומה משכרת.

מתכון מאת: אושרת אליהו,oshrat983@walla.com

השקד. דן פרץ,
השקד/דן פרץ

מצרכים למתכון

  • 2 כפות חמאה
  • פלפל חריף קטן טרי וקצוץ
  • שאלוט או בצל קטן קצוץ
  • 2 ק"ג מולים טריים
  • 1/2 כוס יין לבן יבש
  • כוס חלב קוקוס (או שמנת מתוקה)
  • כפית וחצי אבקת קארי איכותית
  • מיץ מ-1/2 לימון (ואם תשיגו ליים - עוד יותר טוב)
  • צרור כוסברה קצוצה

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים את המולים ונפטרים מאלה שאינם סגורים. ממיסים את החמאה בסיר גדול ומטגנים קלות את השאלוט והפלפל החריף.
  • 2. מוסיפים את המולים והיין. מגבירים להבה, מכסים ומבשלים עד שכל המולים פתוחים.
  • 3. בינתיים מערבבים את חלב הקוקוס (או השמנת) עם הקארי ומיץ הלימון ומוסיפים לסיר.
  • 4. מוסיפים גם את הכוסברה הקצוצה ומערבבים. מגישים בקערות גדולות, לצד אורז לבן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully