וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מולים בחלפניו

כשרוצים לתת בעיטה של חריפות למולים הרגילים, לשף אייל פרץ ממסעדת "אדוארדו" בתל אביב יש הצעה: רוטב של ריבת חלפיניו, צ'ילי, ג'ינג'ר וחלב קוקוס מתקתק.

מתכון מאת: אייל פרץ, מערכת וואלה

מולים בחלפניו של השף אייל פרץ.
מולים בחלפניו של השף אייל פרץ

מצרכים למתכון

  • 400 גרם מולים טריים
  • 150 מ"ל חלב קוקוס
  • 50 גרם ריבת פלפל חלפניו
  • 1/4 שורש ג'ינג'ר טרי
  • 1 שן שום טרי
  • 2 שיני שום קונפי
  • 1 צ'ילי טרי
  • 50 גרם כוסברה קצוצה
  • קורט פלפל ארבע עונות
  • גזר גדול חתוך לרצועות
  • שוט רום (60 מ"ל)
  • 20 מ"ל שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את המולים במחבת חמה עם שמן זית, יחד עם צ'ילי טרי שלם, עד שהמולים נפתחים (כ-2 דקות).
  • 2. מוסיפים את הרום, חלב קוקוס, ריבת חלפניו ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים ג'ינג'ר קצוץ, שום כתוש ופלפל ארבע העונות, ומצמצמים את הרוטב לחצי.
  • 3. מוסיפים רצועות גזר, כוסברה וקונפי שום. משלימים טעם ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully