וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טופו מוקפץ עם פסטה

מתכון מאת: אדר,princessadar@walla.com

טופו. ShutterStock
טופו

מצרכים למתכון

  • 1 חבילת פסטה (עדיף את הפסטה הסטנדרטית הארוכה)
  • 1 חבילה של טופו
  • 2 כפות- שמן
  • 1 כפית- פלפל שחור גרוס
  • כף שטוחה- מלח
  • שתי כפות- רוטב טריאקי
  • חצי כף- ריבת בצל
  • 2- שיני שום כתושות

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפסטה בסיר עם מים רותחים ומעט מלח.
  • 2. חותכים את קוביית הטופו הגדולה לקוביות קטנות אך לא קטנות מדי.
  • 3. בינתיים כשהפסטה מתבשלת שמים את השמן במחבת גדולה ועמוקה כשהשמן חם מכניסים את שיני השום הכתושות לחמש שניות ולאחר מכן את קוביות הטופו ומקפיצים במשך דקה.
  • 4. לאחר מכן מוסיפים את רוטב הטריאקי,את ריבת הבצל, המלח, והפלפל השחור וממשיכים להקפיץ את הטופו עד שנהיה בצבע חום יפה,משאירים אותו על האש.
  • 5. מוציאים את הפסטה מהמים מסננים ושוטפים במים קרים ומוסיפים למחבת עם חתיכות הטופו. מקפיצים לעוד 2 דקות מכבים את האש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully