- 1. מבשלים את הפסטה בסיר עם מים רותחים ומעט מלח.
-
- 2. חותכים את קוביית הטופו הגדולה לקוביות קטנות אך לא קטנות מדי.
-
- 3. בינתיים כשהפסטה מתבשלת שמים את השמן במחבת גדולה ועמוקה כשהשמן חם מכניסים את שיני השום הכתושות לחמש שניות ולאחר מכן את קוביות הטופו ומקפיצים במשך דקה.
-
- 4. לאחר מכן מוסיפים את רוטב הטריאקי,את ריבת הבצל, המלח, והפלפל השחור וממשיכים להקפיץ את הטופו עד שנהיה בצבע חום יפה,משאירים אותו על האש.
-
- 5. מוציאים את הפסטה מהמים מסננים ושוטפים במים קרים ומוסיפים למחבת עם חתיכות הטופו. מקפיצים לעוד 2 דקות מכבים את האש.