פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      תאנים ממולאות ברוטב רימון

      המתכון מאת עדינה ברודי , מסעדת טיירה.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      תאנים ממולאות וסלט ירוק (יח
      תאנים ממולאות וסלט ירוק (יח"צ)

      מצרכים

      • 40 תאנים טריות/יבשות חתוך לרוחב לא עד הסוף
      • 2 כפות שמן זית
      • 2 בצל קצוץ מאודה
      • 4 כפות רכז רימון
      • קינמון, הל, מוסקט
      • מלח, פלפל
      • 1 ליטר ציר עוף, מביאים לרתיחה.
      • למילוי:
      • 250 גר' פטריות שמפיניון קצוצים
      • 150 גר' אגוזי מלך טחונים
      • 300 גר' חזה עוף קצוץ
      • 1 בצל קצוץ דק
      • כפית וחצי הל
      • כפית וחצי קינמון
      • 1/2 מוסקט מגורד
      • מלח, פלפל
      • 3 פרוסות לחם קלוי, (מרטיבים קלות, סוחטים וקוצצים)

      אופן ההכנה

      • 1. יוצרים חתך בתאנים לרוחב לא עד הסוף.
      • 2. המילוי: מערבבים את כל החומרי המילוי ממלאים את התאנים, ומניחים בצד.
      • 3. מאדים בשמן את הבצל עד שנהיה זהוב
      • מוסיפים תבלינים מלח ופלפל ורכז רימון ומערבבים
      • מוסיפים ציר עוף ומרתיחים.
      • 4. מסדרים יפה את התאנים בסיר ומוזגים מעל את הנוזל
      • מביאים לרתיחה עדינה ומורידים אש למינימום ומבשלים כ 20 דקות עם מכסה.
      • 5. מגישים עם גרגרי רימון מעל לקישוט.

      עוד מתכוני ממולאים וכבושים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -