וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

זביון תאנים

מנה אחרונה בסגנון איטלקי מאת אבי שקרל, שף מסעדת בליני

מתכון מאת: מערכת וואלה

תאנים. ShutterStock
תאנים

מצרכים למתכון

  • חומרים ל 4 מנות:
  • 50 גרם סוכר
  • 6 חלמונים
  • 1/3 כוס שמפנייה
  • 5 כפות יין מרסלה או יין פורט
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • תאנים טריות חתוכים לרבעים , שעליהן בזוק מעט סוכר.

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים סיר עם מים חמים – ומעליו שמים קערת נירוסטה באופן שהקערה לא תיגע במים.
  • 2. בקערת הנירוסטה שמים את החלמונים ומערבבים עם מטרפה.
  • תוך כדי בחישה , מוסיפים לקערה את אבקת הסוכר, את השמפנייה, המרסלה והחומץ הבלסמי.
  • 3. מערבבים עד שהבלילה נקשרת לתערובת אחת אחידה.
  • חשוב מאוד לא להפסיק את הבחישה על מנת שלא יוצרו גושים בבלילה.
  • 4. מסדרים את התאנים בכלי הגשה ויוצקים את הבלילה מעליהם ומגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully