תאנים אפויות

מתכון מאת: עפרית חצקלביץ', מערכת וואלה!
תאנים אפויות (למדור אירוח). מערכת וואלה!
תאנים אפויות (למדור אירוח)

מצרכים

  • כ-12 תאנים
  • 50 גרם חמאה
  • 50 גרם סוכר דמררה
  • להגשה: גלידה וניל

אופן ההכנה

  • 1. קוטמים את גבעולי התאנים.
  • 2. ממיסים את החמאה ואת הסוכר על אש נמוכה.
  • 3. חורצים X בעוקץ של התאנה ולוחצים את בסיס התאנה כך שהיא "פוערת פה".
  • 4. מסדרים את התאנים בכלי חסין אש, מפזרים את הסוכר והחמאה המומסת ואופים 15 דקות בחום של 180 מעלות.
  • 5. מגישים חם עם גלידה וניל בצד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully