- 1. בתוך סיר עם מים מניחים סיר נוסף, ומדליקים את הגז.
-
- 2. שופכים 250 מ"ל שמנת מתוקה עד להבאת רתיחה, ומוסיפים את השוקולד המריר (לאחר שבירתו לקוביות), מנמיכים מעט הגז ומוסיפים את מעט ליקר תפוזים (פעמיים כתכולת פקק הבקבוק של הליקר), מעט אייריש קופי (באותה כמות כמו הליקר תפוזים) וקורט קינמון (לא הרבה! הקינמון דומיננטי!).
-
- 3. את הסיר מורידים מהגז ומניחים אותו בפריזר לשעתיים וחצי עד שלוש שעות!
-
- 4. לאחר זמן ההמתנה מוציאים את הסיר מהפריזר ובעזרת כפית (אפשר גם כפפות לבנות אבל יש לשטוף אותן קודם לכן!) מגלגלים עיגולים וטובלים אותם בקקאו!
-
- 5. באותו הזמן (לאחר שהכנסתם את הסיר הראשון לפריזר) קחו סיר נוסף והכניסו אותו לסיר עם המים החמים,הרתיחו בו את ה-250 מ"ל שמנת מתוקה שנותרה עד להבאת רתיחה.
-
- 6. הכניסו את קוביות השוקולד הלבן והקטנו מעט את האש, שפכו את הפינקולדה (כ-3 פקקים של הבקבוק), כבו את הגז, והכניסו את הסיר לפריזר לשעתיים וחצי עד שלוש שעות!
- לאחר זמן ההמתנה הוציאו את הסיר, גלגלו כדורים מהשוקולד הלבן וגלגלו אותם באבקת קוקוס!
-
- 7. סדרו את הכדורים כמו לוח דמקה או בצורת פרמידה והגישו!
- הטראפלס חייבים להיות במקרר עד הגשתם! כדי שלא ימסו!