- 1. מערבבים יחד את- הגבינה הלבנה, השמנת החמוצה וכוס סוכר. מוסיפים אחת אחרי השניה את החלבונים של הביצים.
-
- 2. את החלמונים מקציפים בקערה נפרדת עם חצי כוס סוכר.
-
- 3. להוסיף את הקצפת הביצים לתערובת הגבינה.
-
- 4. להקציף את השמנת המתוקה עם כף סוכר, ולהוסיף גם את השמנת לתערובת.
-
- 5. להוציא שליש מהכמות ולהוסיף כף קקאו ולערבב.
-
- 6. לקחת תבנית לסדר בישקוויטים בתחתית כאשר הם הוטבלו בחלב. ולשפוך שליש מהכמות הלבנה. להוסיף עוד שורת בישקוויטים שוטבלו בחלב ולשפוך את התערובת החומה להוסיף שכבה נוספת של בישקויטים ולשפוך את השליש הלבן האחרון.
- להכניס למקרר לחמש שעות.