- 1. שמים בקערת המערבל את השמנת, החלב, אבקת הפודינג והסוכר. טורפים במהירות לקבלת קרם חלק.
-
- 2. ממיסים את הג'לטין במים רותחים ומבליעים בהדרגה בגבינה. מערבבים את תערובת הגבינה עם תערובת הפודינג ומשטחים על הטורט עם פירורי העוגיות שהודקו בתבנית.
-
- 3. נותנים לעוגה להתייצב ומצפים בקונפיטורת פירות יער או בכל קונפיטורה טובה אחרת. אפשר גם להגיש עם הקונפיטורה בצד ולצפות את העוגה בקרם פרש. מצננים.
-
- 4. להכנת ציפוי קונפיטורה: מבשלים יחד 1 קג' אוכמניות פטל ודומדמניות, 1 קג' סוכר, 1 מקל וניל, מיץ ½ לימון.
-
- 5. מקררים ומורחים על העוגה.