וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת גבינה בורוטב פירות יער

זו עוגה טעימה מאוד, ללא צורך באפייה, ובסיום ההכנה ניתן לצפות אותה בקרם פרש או בקונפיטורה- מה שאוהבים. המתכון באדיבות LAVAN SUPPER BAR בהרצליה פיתוח.

מתכון מאת: מערכת וואלה

עוגת מוס לימון עם מוס דבש ומרנג פירות יער בליקר בייקרי.
עוגת מוס לימון עם מוס דבש ומרנג פירות יער בליקר בייקרי

מצרכים למתכון

  • לתחתית העוגה ניתן להשתמש בבסיס טורט פשוט או להכין במעבד מזון בסיס מפירורי עוגיות חמאה וסוכר.
  • למלית:
  • 2 מכלי שמנת מתוקה
  • ½ כוס חלב
  • 1 חב' אינסטנט פודינג וניל (80 גר')
  • ½ כוס סוכר
  • 2 גביעי גבינה לבנה 5% או 9%
  • ¾ כוס מים רותחים
  • 1 שקית ג'לטין (14 גר')

אופן ההכנה

  • 1. שמים בקערת המערבל את השמנת, החלב, אבקת הפודינג והסוכר. טורפים במהירות לקבלת קרם חלק.
  • 2. ממיסים את הג'לטין במים רותחים ומבליעים בהדרגה בגבינה. מערבבים את תערובת הגבינה עם תערובת הפודינג ומשטחים על הטורט עם פירורי העוגיות שהודקו בתבנית.
  • 3. נותנים לעוגה להתייצב ומצפים בקונפיטורת פירות יער או בכל קונפיטורה טובה אחרת. אפשר גם להגיש עם הקונפיטורה בצד ולצפות את העוגה בקרם פרש. מצננים.
  • 4. להכנת ציפוי קונפיטורה: מבשלים יחד 1 קג' אוכמניות פטל ודומדמניות, 1 קג' סוכר, 1 מקל וניל, מיץ ½ לימון.
  • 5. מקררים ומורחים על העוגה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully