תפוחי אדמה אפויים עם תבלין פיצה
לפני שאתם זורקים את שקיות התבלינים הקטנות שמגיעות עם הפיצה.פשוט וקל, אהוב על ילדים.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 תפוחי אדמה בינוניים
- 2 שקיות תבלין לפיצה
- 2 כפות שמן זית או שמן רגיל
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים תבנית או מרפדים בנייר אפייה.
- 2. קולפים את תפוחי האדמה (לא חובה- אפשר להשאיר את הקליפה), וחותכים לקוביות בינוניות. מפזרים בתבנית.
- 3. מפזרים מעל את התבלין והשמן. מערבבים בידיים עד שהקוביות מצופות בתבלין.
- 4. אופים עד שתפוחי האדמה רכים ושחומים.