תפוחי אדמה אפויים עם תבלין פיצה

לפני שאתם זורקים את שקיות התבלינים הקטנות שמגיעות עם הפיצה.פשוט וקל, אהוב על ילדים.

מתכון מאת: סמדר ולטר, מערכת וואלה!
תפוחי אדמה

מצרכים

  • 4 תפוחי אדמה בינוניים
  • 2 שקיות תבלין לפיצה
  • 2 כפות שמן זית או שמן רגיל

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים תבנית או מרפדים בנייר אפייה.
  • 2. קולפים את תפוחי האדמה (לא חובה- אפשר להשאיר את הקליפה), וחותכים לקוביות בינוניות. מפזרים בתבנית.
  • 3. מפזרים מעל את התבלין והשמן. מערבבים בידיים עד שהקוביות מצופות בתבלין.
  • 4. אופים עד שתפוחי האדמה רכים ושחומים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully