- 1. מכניסים למיקסר את המחמצת, הקמח, השמרים והמים. מערבבים 4 דקות במהירות איטית. מוסיפים מלח ולשים עוד 5 דקות.
-
- 2. מעבירים לקערה משומנת היטב, מכסים בניילון ונותנים לתפוח כשעה וחצי. מפילים את הבצק (באמצעות כמה תנועות לישה על מנת להוציא ממנו את האוויר), מכסים ונותנים לו לתפוח עוד שעה וחצי.
-
- 3. מחלקים את הבצק לארבעה כדורים, מקמחים היטב, מכסים, ונותנים לתפוח עוד חצי שעה.
-
- 4. משטחים ומרדדים את הבצק בידיים משומנות. יש להקפיד שלא יידבק למשטח, על ידי פיזור קמח.
-
- 5. מניחים את הבצק המרודד על נייר אפייה בתוך תבנית, מורחים את כל פני הבצק בשמן זית, מניחים את פרוסות תפוחי האדמה כמו קשקשי דגים, כשזו חופפת את זו על פני כל הפיצה. מפזרים מעל מעט בצל, רוזמרין, שמן זית ומלח גס.
-
- 6. אופים מיד בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 250 מעלות 15-20 דקות.